Restauracja Hotelu Borowiecki, Łódź

Restauracja Hotelu Borowiecki, Łódź

O Restauracja Hotelu Borowiecki

Zaplecze gastronomiczne Hotelu Borowiecki to doskonale wyposażony lobby bar (serwujący gościom świeżo parzoną kawę, różnorodne drinki i napoje bezalkoholowe) oraz restauracja Tkalnia Smaku (120 miejsc), oferująca tradycyjne potrawy kuchni polskiej, wyszukane dania kuchni kontynentalnej oraz sezonowe przysmaki i niespodzianki.

Potrawy przygotowywane są ze świeżych i starannie dobranych składników, a zespół profesjonalistów, witając odwiedzających restaurację gości uśmiechem i serdecznością, chętnie doradzi w wyborze dań w przestronnym, w pełni klimatyzowanym, dyskretnie oświetlonym i utrzymanym w ciepłych barwach lokalu (odpowiednim zarówno do kameralnych spotkań, jak i wystawnych bankietów).

Prostota, stonowana kolorystyka oraz ponadczasowy design wnętrz idealnie komponują się z wystrojem hotelu, tworząc spójną całość. Restauracja Tkalnia Smaku jest przyjazna wegetarianom, weganom, jak również najmłodszym, dla których przygotowano specjalne menu dla dzieci oraz różne atrakcje.

Recommended For You