zamknij
MUBI

Obecnie niedostępne

Bonjour

Poznańska 5, Warszawa

Francuska kolacja z 4 dań dla dwojga za 130 zł w Bonjour

Wybierz opcję

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy na niewykorzystane kupony

Kupuj bez obaw, Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem! Dowiedz się więcej

Wyróżniki

Zlokalizowany w Śródmieściu lokal specjalizuje się w daniach kuchni francuskiej

Komentarze klientów Groupon

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie

Szczegóły:

  • rodzaj kuchni: francuska
  • skład oferty: przystawka, zupa, danie główne, deser
  • oferta ważna na miejscu

Menu do wyboru:

  • przystawki do wyboru:
    • tatar z polędwicy wołowej, oliwa szczypiorkowa, kapary, musztarda francuska
    • pâte z kaczych wątróbek, brioche, domowa konfitura, tymianek, orzechy
  • zupy do wyboru:
    • francuska zupa cebulowa, grzanki, ser gruyere
    • krem dyniowy, pigwa, syrop z kwiatu bzu
  • danie główne do wyboru:
    • pierogi z kaczką, sos porto, orzechy
    • ślimaki po burgundzku, pieczywo
  • deser:
    • desery są sezonowe, trzeba zapytać kelnera o dostępność

Warunki

Groupon można zrealizować na miejscu. Wymagana rezerwacja z min. 24-godz. wyprzedzeniem Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 791 462 281. Podczas rezerwacji należy podać kod zabezpieczający. Oferta nie łączy się z innymi promocjami lokalu, nie obowiązuje na lunchowe menu. Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon. Limit grouponów do wykorzystania na 1 osobę: 1. Limit grouponów, które dodatkowo można przekazać jako prezent: 1. Groupon ważny przez 1 mies. od daty zakupu i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony. Po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon.

Bonjour

Na tych, którzy lubią dobrze zacząć dzień, Bonjour czeka już od rana ze śniadaniową propozycją. Menu jest sezonowe i inspirowane kuchnią francuską, więc o poranku delektować się można np. tostem, jajkami po benedyktyńsku czy croissantem i świeżo parzoną kawą. Nieco późniejszą porą szef kuchni może zaserwować ślimaki z patelni albo pierogi z kaczką confit. Ciekawą opcją są też brunche, w trakcie których można skosztować nowych kompozycji smakowych. Na deser warto skusić się na makaroniki.