zamknij
Multikino

Obecnie niedostępne

Cooknastic

Kurs online „Nauka Technik Gotowania” na różnych poziomach za 39,99 zł w Cooknastic

Wybierz opcję

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy na niewykorzystane kupony

Kupuj bez obaw, Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem! Dowiedz się więcej

Wyróżniki

Odkryj tajniki technik gotowania razem z City Chefem Stanisławem Bobowskim - jednym z najlepszych krakowskich Szefów kuchni.

Komentarze klientów Groupon

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie


Wybierz 1 z 4 opcji

kurs online “Nauka Technik Gotowania”

  • 39,99 zł zamiast 99 zł za kurs na poziomie podstawowym,
  • 39,99 zł zamiast 99 zł za kurs na poziomie średnio zaawansowanym,
  • 39,99 zł zamiast 99 zł za kurs na poziomie zaawansowanym,
  • 99,99 zł zamiast 259 zł za kurs na wszystkich poziomach zaawansowania.

Kursy nauki technik gotowania przeznaczone są zarówno dla osób rozpoczynających swoją przygodę kulinarną jak i tych, które mają już doświadczenie w kuchni. Prowadzący kursy Szef kuchni Stanisław Bobowski w przystępny sposób tłumaczy jak poprawnie gotować wybraną techniką, jakie są różnice pomiędzy różnymi technikami gotowania oraz jakie zjawiska zachodzą podczas wybranej obróbki termicznej żywności. Każdy kurs składa się z 20 lekcji, do których dołączono dodatkowe materiały w pliku pdf. Każda lekcja trwa średnio ok. 12 minut i zakończona jest testem.

Kurs podstawowy składa się z następujących lekcji:

  • Rodzaje noży i desek kuchennych
  • Obróbka wstępna warzyw
  • Nauka techniki krojenia część I
  • Nauka techniki krojenia część II
  • Świeże zioła - ogólna charakterystyka
  • Własne mieszanki przyprawowe i suszenie ziół
  • Warzywa strączkowe - techniki gotowania
  • Tłuszcze roślinne - produkcja własnych oliw smakowych oraz ogólna charakterystyka
  • Tłuszcze zwierzęce -produkcja masła domowym sposobem oraz ogólna charakterystyka
  • Techniki blanszowania warzyw
  • Ziemniaki - techniki obróbki termicznej
  • Jaja - klasyfikacja i techniki gotowania
  • Kasze - charakterystyka i techniki gotowania
  • Drób część I - technika rozbioru drobiu na przykładzie kurczaka
  • Charakterystyka mąki
  • Charakterystyka i rodzaje makaronów
  • Mleko i podstawowe przetwory mleczne
  • Technika gotowania na parze i technika duszenia część I: warzywa i owoce
  • Technika grillowania i technika pieczenia część I: warzywa i owoce
  • Technika smażenia część I: warzywa i owoce

Kurs średnio zaawansowany składa się z następujących lekcji:

  • Dipy na zimno - techniki przygotowywania dipów na różnych bazach
  • Technika przygotowywania wywarów i produkcja własnych kostek rosołowych
  • Domowy wyrób makaronu
  • Ryż - charakterystyka i techniki gotowania
  • Technika wyrobu twarogu domowym sposobem
  • Drób część II
  • Chleb - techniki wypieku chleba domowym sposobem
  • Naleśniki, racuchy, pancakes - techniki przygotowywania
  • Rolady
  • Technika Confit
  • Technika gotowania na parze część II: mięsa
  • Technika grillowania część II: mięsa
  • Technika pieczenia część II: mięsa
  • Technika smażenia część II: mięsa
  • Technika duszenia część II: mięsa
  • Technika wędzenia część I
  • Owoce morza - charakterystyka i czyszczenie
  • Ryby część I - technika filetowania na przykładzie łososia
  • Zupy - podział i techniki przygotowywania
  • Steki część I

Kurs zaawansowany składa się z następujących lekcji:

  • Steki część II
  • Podstawowe sosy ciepłe - technika przygotowywania
  • Grzyby - technika obróbki wstępnej i konserwacji
  • Produkcja octów metodą domową
  • Ryby część II - technika filetowania ryb płaskich
  • Przetwory w occie
  • Sosy pieczeniowe: Demi-glace jako sos matka
  • Ryby na zimno - technika marynowania ryb
  • Technika gotowania na parze część III: ryby i owoce morza
  • Technika grillowania część III: ryby i owoce morza
  • Technika pieczenia część III: ryby i owoce morza
  • Technika smażenia część III: ryby i owoce morza
  • Technika duszenia część III: ryby i owoce morza
  • Farsze
  • Technika wyrobu domowego pasztetu
  • Ketchup, musztarda, majonez, chrzan
  • Dziczyzna
  • Dżemy i powidła - otrzymywanie i technika pasteryzacji
  • Technika wędzenia część II
  • Technika sous vide

Więcej informacji na temat kursów znajdziesz tutaj

kuchnia jedzenie gotowanie online stek kucharz

Warunki

Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że zapiszesz go elektronicznie i wyślesz kod mailowo.
Realizacja; po zakupie należy wysłać maila na adres: info@cooknastic.pl z podaniem kodu grouponu i kodu zabezpieczającego. W odpowiedzi w ciągu 48 godz. uczestnik kursu otrzyma pierwsze informacje dotyczące jego przebiegu.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

naprezent

Oferta wyłączona z kodów promocyjnych Groupon.

Cooknastic

W życiu, podobnie jak w kuchni, trzeba umiejętnie równoważyć proporcje - warto zatem podnieść swoje umiejętności w kulinarnej sztuce i poprawić jakość nie tylko swoich potraw, ale i zarazem stylu życia. Portal kulinarny Cooknastic jest miejscem, w którym można nie tylko nauczyć się gotować, lecz dzięki rozbudowanym funkcjom społecznościowym poznać ciekawych i pełnych pasji ludzi, którzy zainspirują i pomogą rozwiać wątpliwości. Podczas kursu gotowania można dowiedzieć się informacji na temat technik krojenia, blanszowania, przygotowania i gotowania poszczególnych produktów żywieniowych i więcej. Kurs gotowania prowadzony jest na wszystkich poziomach zaawansowania, dlatego też naukę mogą rozpocząć zarówno początkujący jak i ci którzy chcą poznać nowe tajniki sztuki kulinarnej.