Wyróżniki
Wołowina Wagyu, która jest serwowana w restauracji, pochodzi z własnej hodowli właścicieli
O tej ofercie
Wybierz 1 z 3 opcji
Rumpsteak (200 g) z sosem au poivre oraz purée ziemniaczanym i sałatką gaucho oraz zupa dnia:
- 145 zł zamiast 242 zł za danie dla 2 osób,
- 285 zł zamiast 484 zł za danie dla 4 osób,
- 430 zł zamiast 726 zł za danie dla 6 osób.
Delmonico Cut Steakhouse
Restauracja serwuje steki z własnej hodowli japońskich byków Wagyu, których mięso znane jest z „marmurkowej” struktury i głębi smaku. Gospodarstwo z bydłem znajduje się na kaszubskim terenie objętym ochroną „Natura 2000”, powstałe z chęci stworzenia zdrowej kuchni opierającej się wyłącznie na naturalnych i ekologicznych produktach.
Sam lokal położony jest w jednym z najpiękniejszych miejsc w Trójmieście. Z dala od zgiełku miejskiego, a jednak w samym środku Sopotu. Specjalnością szefa kuchni są prawdziwe steki serwowane na żeliwnej patelni. Oprócz wołowiny zjeść tu można aromatyczne zupy, np. krem z pomidorów z mozarellą czy francuską zupę cebulową, a także smakowite desery: zabajone i crème brûlée.
W restauracji istnieje możliwość organizacji wszelkiego rodzaju imprez okolicznościowych, wesel oraz konferencji, szkoleń i śniadań biznesowych.
Warunki
Groupon ważny do 26.05.2015 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: weź wydrukowany groupon.
Konieczna rezerwacja tel. 608 576 505 lub 58 555 56 04 z podaniem kodu zabezpieczającego. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.