Wyróżniki
- Stek z sezonowanego antrykotu wołowego (rib eye 230 g) sous vide, grillowany na lawie wulkanicznej
- Dodatki: pieczone ziemniaki, pieczone pomidory, szpinak, warzywami julienne
O tej ofercie
Poczuj harmonię smaku, udając się z dzisiejszym grouponem na ucztę do restauracji Eatalia w Borówcu koło Poznania.
</br>
Oferta
w 1 z 2 opcji:
</br>
1) 89,99 zł zamiast 146 zł za 2 steki z antrykotu urugwajskiego i 2 lampki wina,
2) 179,99 zł zamiast 292 zł za 4 steki z antrykotu urugwajskiego i 4 lampki wina.
</br>
Eatalia
Kuchnia włoska w rozmaitych odsłonach to – zgodnie z nazwą – specjalność restauracji. W menu królują steki (m.in z wołowiny argentyńskiej) oraz inne dania mięsne, rybne (np. polędwica z dorsza), pasty, a także pizza. Warto wspomnieć o menu dla najmłodszych oraz rozpływających się w ustach deserach. Karta obejmuje również potrawy kuchni rodzimej, takie jak kaczka pieczona z pyzami i modrą kapustą.
</br>
Warto podkreślić, że wszystkie dania są przygotowywane tak, by były zdrowe i cieszyły podniebienie naturalnym smakiem – w restauracji nie używa się sztucznych dodatków i konserwantów. Część potraw przyrządza się stosując nowoczesną technologię sous vide, czyli gotowanie w próżni, co pozwala na zachowanie pierwotnego wyglądu oraz struktury produktów, bez utraty witamin i cennych składników.
</br>
Warunki
Ważność: groupon ważny od #if ($deal.options.get(0).voucherStart) $deal.options.get(0).voucherStartFormatted #else #end do #if ($deal.options.get(0).voucherEnd) $deal.options.get(0).voucherEndFormatted #else #end i dostępny od razu po zakupie w zakładce "Moje Konto".
Ograniczenia: 1 osoba może kupić i wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: należy okazać groupon w momencie przybycia (wydruk lub na urządzeniu mobilnym).
Rezerwacja: konieczna rezerwacja tel. 61 819 80 81 z podaniem kodu grouponu i kodu zabezpieczającego.
Przed zakupem przeczytaj Uniwersalne Warunki obowiązujące dla wszystkich ofert. Informacje o tym, co obejmuje oferta, znajdziesz w jej opisie.