zamknij
Multikino

Obecnie niedostępne

Hotel & Restauracja ECLIPSE

Kwiatowa 75, Domasław

Wykwintna uczta dla dwojga (od 79,99 zł) z noclegiem i śniadaniem (249,99 zł) w Hotelu & Restauracji Eclipse (do -55%)

Wybierz opcję

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy na niewykorzystane kupony

Kupuj bez obaw, Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem! Dowiedz się więcej

Wyróżniki

W menu m.in. raki w sosie śmietanowo-szafranowym, krem z włoskich pomidorów, kurczak z brokułami i szpinakiem w sosie curry oraz więcej

Komentarze klientów Groupon

Ta oferta nie ma jeszcze żadnych recenzji.

O tej ofercie

Wybierz 1 z 3 opcji

  • 79,99 zł zamiast 138 zł za zupę i danie główne dla 2 osób,
  • 99,99 zł zamiast 224 zł za zupę lub przystawkę, danie główne, deser i lampkę wina dla 2 osób,
  • 249,99 zł zamiast 464 zł za zupę lub przystawkę, danie główne, deser i lampkę wina + nocleg ze śniadaniem dla 2 osób.

Przystawki

  • wątróbka z gęsi, duszona w czerwonym winie z wiśniami, podana na sałacie z sosem z pieczonego jabłka
  • GAMBAS pil pil, czyli krewetki duszone w białym winie z czosnkiem, cebulą i pietruszką na oliwie, podane z pieczywem Carpaccio z polędwicy wołowej podane z rukolą, kaparami, parmezanem i sosem balsamicznym

Zupy

  • chowder rybny z szafranem, anyżem, jałowcem i warzywami
  • krem z pomidorów i pieczonej papryki, podany z mozzarella, oliwą czosnkową i bruschettą
  • ostra zupa chili z wołowiną, fasolą, papryką, selerem naciowym, świeżymi pomidorami i puszystą śmietanką

Sałataki

  • sałatka z łososiem z naszej wędzarni, pieczonym burakiem, pomarańczą i kozim serem
  • sałatka z glazurowanym kurczakiem w miodzie i białym winie, z serem pleśniowym i winogronem
  • farmerska – mix sałat, kurczak, boczek, ziemniaki i sadzone jajko z dodatkiem sosu czosnkowego

Pasty

  • makaron regionalny z polędwiczką wieprzową w sosie z kozaków, z oliwą truflową i parmezanem
  • pappardelle z szynką dojrzewającą, suszonymi pomidorami, świeżą rukolą, oliwą z oliwek i parmezanem
  • tagliatelle z kurczakiem, podane z brokułem i szpinakiem z pesto bazyliowym, oliwą i parmezanem

Dania z drobiu

  • noga z kaczki confit w wytrawnym sosie wiśniowym z octem balsamicznym, podana z gnocchi z gorgonzolą i kapustą czerwoną z rodzynkami, duszoną w pomarańczach
  • kurczak z kością i chrupiącą skórką, podany z warzywnym risotto i gałązką pieczonych pomidorków koktajlowych z octem balsamicznym

Dania wieprzowe

  • schab z kością sous vide, smażone ziemniaki w mundurkach z rozmarynem i boczkiem, grillowana cebula
  • boczek wędzony sous vide podany na warzywach z patelni z purée z białych warzyw z dodatkiem zredukowanego piwa
  • polędwiczka wieprzowa sous vide podana z purée z białych warzy, z sałatką z dodatkiem pieczonych pomidorów koktajlowych i konfiturą z czerwonej cebuli

Dania rybne

  • sandacz smażony na maśle i duszony w białym winie, podany z ryżem z pieczonymi pomidorkami cherry i purée z pieczonego buraka
  • łosoś norweski sous vide podany z gorącą sałatką z pomidorów koktajlowych, groszku cukrowego, fasolki szparagowej, oliwek i świeżego szpinaku oprószony chipsami z rukoli z sosem bazyliowym

Dania z dziczyzny

  • placek ziemniaczany z cukinią, przekładany gulaszem z dzika, podany z sosem ze śliwki na bazie czerwonego wina

Desery

  • smażone banany z lodami waniliowymi i gorącą czekoladą
  • ciepłe ciasto czekoladowe z lodami i musem malinowym
  • pucharek lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietana i polewą czekoladową

Hotel & Restauracja Eclipse

Otwarty w 2012 roku hotel oferuje swoim gościom 42 pokoje, 4 wielofunkcyjne sale konferencyjne, fitness, spa, bar i restaurację – w tej ostatniej rozpieścić można podniebienie w międzynarodowym stylu. Serwowane tutaj wykwintne potrawy, takie jak np. pierś z kaczki sous-vide w rozmarynie i czerwonym winie czy też raki w sosie śmietanowo-szafranowym, stać się mogą elementem kilkudaniowej uczty, a także początkiem relaksującego pobytu w tym miejscu. Wnętrza hotelu zaprojektowane zostały z myślą o budowaniu pożądanej atmosfery, którą cechują kolejno: energia (parter), nasycenie (I piętro) i harmonia (poddasze).

Warunki

Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje konto.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym. Godziny otwarcia: 13-22.
Konieczna rezerwacja tel. 71 71 07 100 lub 510 555 600.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

naprezent

Hotel & Restauracja ECLIPSE