Wyróżniki
Uczta: Shabu-Shabu z sake, zieloną herbatą lub kieliszkiem wina Choya oraz kokosową panna cottą House Of Sushi: zwycięzca 10. edycji konkursu publiczności Festiwal Dobrego Smaku Oferta limitowana
O tej ofercie
Ponoć na końcu tęczy znajduje się kociołek wypełnionymi złotymi monetami, którego pilnuje skrzat. Nawet siedmiomilowe buty mogą jednak nie pomóc w jego zdobyciu. Porzuć bajki na rzecz prawdziwego bogactwa smaku, który skrywa kociołek serwowany w restauracji House Of Sushi – z dzisiejszym grouponem za ucztę ShabuShabu z sake, zieloną herbatą lub kieliszkiem wina Choya oraz kokosową panna cottą zapłacisz 1 79,99 zł zamiast 152 zł za ucztę dla 2 osób, 2 149,99 zł zamiast 277 zł za ucztę dla 4 osób, 3 199,99 zł zamiast 415 zł za ucztę dla 6 osób. Japoński specjał ShabuShabu to specjalny kociołek z gotującym się aromatycznym bulionem. Dzięki temu, że cienko krojone kawałki surowego mięsa, warzywa i ryb zanurza się w wywarze, nie tracą one wartości odżywczych, a jedynie zyskują jeszcze bardziej szlachetny smak. Potrawa ta ucieszy zarówno miłośników fantazyjnie skomponowanych oryginalnych smaków, jak i ciekawie podanych dań. Skarbami zanurzonymi w kociołku można delektować się z bliską osobą lub z przyjaciółmi. Towarzyską atmosferę stworzy również aromatyczna sake, orzeźwiająca zielona herbata lub kieliszek wina Choya, który otrzyma każdy gość. Na koniec uczty na stole wyląduje kokosowa panna cotta. House Of Sushi W kameralnych, jasnych wnętrzach nowoczesnej restauracji w orientalną podróż kulinarną mogą się wybrać całe rodziny i zgrana paczka przyjaciół, jak również biznesmeni. Każdy złowi tam przysmak, który zafunduje mu nowe nieznane doznania. Przygotowane przez sushi masterów maki, hosomaki, nigiri, futomaki czy sashimi, zupa miso czy kurczak yakitori z aromatyczny ryżem ucieszą amatorów tradycyjnej japońskiej kuchni. Ponadto w menu nie brakuje dań tajskich, jak zupy cytrusowej tom yum z krewetkami, trawą cytrynową i liściem limonki, oraz specjałów koreańskich, w tym kimchi z zakwaszanej kapusty, warzyw i papryczek chilli. Specjalnością House Of Sushi jest łosoś teriyaki ze spaghetti z marynowanego ogórka z emulsją sezamową, który wygrał 10. Festiwal Dobrego Smaku, znany konkurs publiczności. Ci, którzy chcą poznać sekret sukcesu restauracji, mogą wziąć udział w warsztatach sushi i innych eventach tam organizowanych.