Wyróżniki
All you can eat: dowolne pizze bez ograniczeń dla 2, 4 lub 6 osób
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Zdaniem Kongresu USA kawałek pizzy z sosem pomidorowym to już warzywo. Jeżeli jednak daleko Ci do uprawiania interpretacyjnej wolnej amerykanki, udaj się do La Terrazza, by bez ograniczeń rozkoszować się – nie tylko warzywnymi – walorami znakomitego włoskiego przysmaku. Oferta Pizza bez ograniczeń jesz, ile chcesz w 1 z 3 opcji 1 29,99 zł za ucztę dla 2 osób, 2 55,99 zł za ucztę dla 4 osób lub 3 65,99 zł za ucztę dla 6 osób. W menu m.in. Quattro Stagioni kiełbasa pepperoni, szynka, papryka pepperoni, pieczarki, ser mozzarella, sos pomidorowy Tonno tuńczyk, kapary, czerwona cebula, ser mozzarella, sos pomidorowy Calzone pieróg z tradycyjnego ciasta na pizzę z kiełbasą pepperoni, szynką, pieczarkami, serem mozzarella, sosem pomidorowym, podawany z listkiem świeżej bazylii Quattro Formaggi cztery rodzaje sera i sos pomidorowy Casarecca boczek, kolorowe papryki, pieczarki, cebula, czosnek, ser mozzarella, sos pomidorowy Giardiniera świeży pomidor, pieczarki, por, kolorowe papryki, czarne oliwki, ser mozzarella, sos pomidorowy pełne menu znajdziesz tutaj La Terrazza Wystrój restauracji przywodzi na myśl ciepłe wakacje na południu Włoch i stanowi połączenie uroku małych pizzerii z elegancją we włoskim wydaniu. Za dnia jasne i przestronne wnętrza oświetlane są przez promienie słońca wpadające zza ogromnych okien, wieczorem zaś przez ciepły blask sączący się ze stylowych lamp. Ściany restauracji zdobią fotografie z podróży po Italii, nieśmiało wyglądające spoza malowanych, florystycznych ornamentów. Ciepły brąz drewnianych mebli współgra z soczystą zielenią kwiatów w donicach, a kojącą paletę kolorystyczną przełamują czerwone barwy obrusów. Latem wybranym posiłkiem delektować się można, umościwszy się wygodnie na ratanowych krzesłach ustawionych na tarasie. Tym jednak, co przyciąga do restauracji amatorów włoskich klimatów, jest kuchnia i oryginalny smak proponowanych na miejscu potraw. W menu królują sycące makarony, dania z ryżu i i lekkie sałatki. Pośród oferowanych pizz znajdzie się coś dla tradycjonalistów margherita, capricciosa, jak i dla chętnych na poznanie nowych smaków, m.in. pizza giardiniera ze świeżymi pomidorami, pieczarkami, porem, papryką, czarnymi oliwkami i mozzarellą. Będąc na miejscu warto spróbować filetu z polędwicy wołowej w sosie serowym gorgonzola lub ziołowoczosnkowym, podawanym z sałatką “fresco” oraz włoskimi kluseczkami “gnocchi” albo sznycelków cielęcych w ziołowym lub cytrynowym sosie, podawanych w towarzystwie gotowanych ziemniaków i sałatki ”fresco”. Na amatorów dań z pieca czekają m.in. crespelle, czyli delikatne naleśniki faszerowane grzybami z beszamelem, zapiekane w piecu w sosie śmietanowym z sera gorgonzola.