Wyróżniki
W menu m.in.: sałatka z krewetkami i awokado, ziemniaczki po kanaryjsku, kąski kalmara, grillowana ośmiornica i więcej
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: kanaryjska, latynoska
- skład oferty: menu degustacyjne dla 2 osób
Menu degustacyjne obejmuje:
- Sałatka z krewetkami i awokado (podawana oddzielnie).
- Deska serów oraz wędlin hiszpańskich: rolada kozia pleśniowa z karmelizowanym ananasem, ser manchego (100% owczy dojrzewający), ser iberico (owczo/krowi), podawana z gruszką oraz miodem. Chorizo iberico, salchichon iberico, szynka serrano, wędliny pochodzący z rasy świń iberyjskich podawane z chlebkiem ze świeżo tartymi pomidorkami.
- Ziemniaczki po kanaryjsku gotowane w soli morskiej, podawane z sosami Mojo rojo i Mojo verde, duszone w winie chorizo, beszamelowe krokieciki z dorszem, oliwki.
- Z morza: krewetki argentyńskie, kąski kalmara, grillowana ośmiornica.
- Stek wołowy Angus (Entrecote al estilo canario) – stek z angusa szkockiego podany z ziemniaczkami
- Deser np. Quesillo kanaryjski (sernik), podawany oddzielnie.
Warunki
Groupon ważny przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 1 przekazać jako prezent.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Możliwość wymiany grouponu na prezent. Godziny otwarcia: pon.-pt. 12-23 (kuchnia do 22), sobota 13-23 (kuchnia do 22), niedziela 13-20.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 22 241 48 00. z min. 24-godzinnym wyprzedzeniem. W przypadku nieodowłania rezerwacji z min. 12-godzinnym wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Mojo Picón
Aby przeżyć kulinarną przygodę w kanaryjskim czy śródziemnomorskim klimacie, nie trzeba wyjeżdżać w daleką podróż – wystarczy odwiedzić jedną z warszawskich restauracji Mojo Picón. Wnętrza lokalu urządzone są z prostotą, z wykorzystaniem kilkunastu skrzynek po winach. W środku na gości czeka menu w stylu śródziemnomorskim oraz Wysp Kanaryjskich. Można tu spróbować m.in. tortilli, paelli, kalmarów, krokietów z dorsza, dań rybnych oraz deserów.