Wyróżniki
Kuchnia japońska w prawdziwej odsłonie m.in. nigiri, maki sushi, pierożki z łososiem, spring roll z wieprzowiną, tatar z łososia
O tej ofercie
Wybierz 1 z 3 opcji
- 39,95 zł za groupon o wartości 80 zł,
- 17,90 zł zamiast 36 zł za zestaw 2 dowolnych rolek futomaki (każdy po 6 kawałków),
- 129,95 zł zamiast 259 zł za zestaw sushi Midnight.
Groupon wartościowy obejmuje: przystawki (bez ebiyaki), zupy, tempurę, zestawy sushi classic by Kansai.
Futomaki do wyboru w opcji 2. (po 6 sztuk w każdym): łosoś, grill łosoś, vegetarian, paluszek krabowy, krewetka w tempurze. Dodatkowo japoński sos musztardowo-miodowy.
Zestaw Midnight: 6 x futokado, 8 x California, 8 x Philadelphia, 8 x spicy tuna, 6 x kani maki, 6 x awokado maki, 4 x nigiri z krewetką, 4 x nigiri z tuńczykiem, 4 x nigiri z tilapią, 4 x nigiri z łososiem.
Warunki
Groupon ważny do 31.03.2017 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 6 grouponów, ale wykorzystać maks. 3 groupony. Groupon nie obejmuje lunchu, happy hours, nowych zestawów sushi premium oraz karty z napojami i alkoholami. Oferta nie łączy się z żadnymi promocjami, akcjami reklamowymi, kartami stałego klienta.
Dodatkowe informacje: weź wydrukowany groupon. Dodatkowa opłata (5 zł) za opakowanie w przypadku zakupu na wynos z odbiorem osobistym.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj: tel. (58) 321 77 77 lub przez stronę: http://zamawiamsushi.pl/ - min. 2 dni wcześniej. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
New Kansai Sushi Restaurant
Ta położona w sercu Gdańska stylowa restauracja jest doskonałym miejscem dla wszystkich, którzy cenią sobie japońskie smaki. Nad recepturami i bezpieczeństwem czuwa Bartosz Polak – dyplomowany Sushi Chef – oraz jego zastępca Sebastian Kotlenga. Dyplom, poparty wieloletnim doświadczeniem i ciężką pracą, jest jedynym na świecie certyfikatem honorowanym przez japoński rząd. Gwarantuje smak i bezpieczeństwo serwowanych potraw. Podczas wizyty można osobiście poznać właściciela lokalu, dla którego sushi to prawdziwa pasja – jego dyplomy można podziwiać w gablocie.