Wyróżniki
Gotowe świeże, tradycyjne dania będą dobrą opcją dla osób nie posiadających zbyt wiele czasu na wigilijne czy sylwestrowe przygotowania
O tej ofercie
Oferta:
Groupon wartościowy na catering karnawałowy w 1 z 3 opcji:
1) 99 zł za groupon wart 200 zł,
2) 149 zł za groupon wart 300 zł,
3) 220 zł za groupon wart 450 zł.
Menu do wyboru:
Zupy: (1 litr)
- barszcz czerwony z domowymi uszkami grzybowymi 15szt – 19.90 zł
- swojski barszcz czerwony na zakwasie – 12,90 zł
- zupa rybna z grzankami na maśle – 19,90 zł
- prawdziwa grzybowa z suszu grzybowego – 29,90 zł
- krem borowikowy z grzankami na maśle – 24,90 zł
Ryby:
- wigilijny filet z karpia smażony w panierce – 55,00/kg
- pstrąg sauté w całości smażony z masłem koperkowym – 55,00/kg
- pstrąg w całości zapiekany w folli z masłem czosnkowym – 55,00/kg
- złocisty pstrąg smażony w panierce – 55,00/kg
- filet z łososia sauté smażony – 75,00/kg
Inne dania:
- swojskie pierogi z kapustą i świątecznymi grzybami opiekane na złoto lub gotowane – 29,00/kg
- szlachetny krokiet z kapustą oraz grzybami – 29,00/kg
- krokiet z pieczarkami oraz serem żółtym – 29,00/kg
- wigilijna kapusta z grzybami – 29,00/kg
- bigos staropolski z grzybami – 29,00/kg
Sałatki:
(1 kielich, czyli 5 porcji – każda: 28 zł)
- śledziowa z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- świąteczna śledziowa z fasolą i buraczkami
- łosoś z serem pleśniowym oraz brokułami na sałacie
- brokułowa z ryżem, serem żółtym oraz sosem czosnkowym
- jarzynowa
- z tuńczykiem
- grecka z fetą
Przekąski na zimno:
(1 półmisek – 5 porcji)
- śledz w oleju z cebulką –19,90 zł
- śledz w śmietanie – 19,90 zł
- śledz pod pierzynką z buraczków – 19,90 zł
- śledz po japońsku – 19,90 zł
- ryba po grecku – 29,90 zł
- karp filet 500 g w galarecie – 29,90 zł
- pstrąg filet 500 g w galarecie – 29,90 zł
- łosoś filet 500 g w galarecie – 39,90 zł
Restauracja Andriusza
Klimatyzowane, przestronne i utrzymane w jasnej, kojącej kolorystyce wnętrza to odpowiednia sceneria zarówno dla osób poszukujących miejsca na biznesowy lunch czy kolację, jak i dla osób, które zwykły celebrować posiłki w gronie przyjaciół czy rodziny. Menu restauracji oparte jest o wyselekcjonowane i świeże produkty pochodzące od lokalnych dostawców, które kucharze sporządzają i doprawiają dopiero na indywidualne zamówienie.
W karcie znajdziemy takie potrawy jak barszcz czerwony, szaszłyk drobiowy z pikantnym ryżem po turecku, strogonow z kluseczkami półfrancuskimi, łosoś po królewsku oraz coś dla łasuchów: szarlotkę na ciepło bądź deser lodowy. Kunszt kulinarny Szefa Kuchni docenili sami klienci, przyznając restauracji w 2012 roku „Koronę Smakosza”.
Warunki
Groupon ważny do #if ($deal.options.get(0).voucherEnd) $deal.options.get(0).voucherEndFormatted #else #end i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 3 groupony, ale wykorzystać maks. 2 groupony.
Dodatkowe informacje: weź groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Opakowanie termiczne płatne 10 zł. Odbiór zamówień na catering świąteczny do 23.12.2014 do godz. 20, na catering sylwestrowy do 31.12..2014 do godz. 15. Termin realizacji zamówienia karnawałowego to 2 dni, odbiór w godz. otwarcia restauracji.
Konieczna rezerwacja tel. 880 956 692 do 20.12.2014 z podaniem kodu zabezpieczającego. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: jak działa Groupon i Uniwersalne Warunki. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.