Wyróżniki
Przykładowa uczta: rosół z gęsi, duszone policzki wołowe z warzywami korzennymi i wędzoną śliwką, kisiel na bazie wina z gorącymi wiśniami
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Szczegóły:
- rodzaj kuchni: polska
- skład oferty: menu degustacyjne
Przystawki do wyboru:
- rosół z gęsi ze świeżym lubczykiem i makaronem
- befsztyk tatarski z jajkiem przepiórczym, marynowanymi grzybkami, piklowanym ogórkiem, cebulą i kaparami, masło, pieczywo
- placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną lub z grzybami
- świeże liście szpinaku, suszone pomidory, gruszka, ser pleśniowy, sos miodowo-cytrynowy
Dania główne do wyboru:
- ćwiartka kaczki, sos wiśniowy, karmelizowane jabłka, ziemniaki opiekane
- policzki wołowe duszone w czerwonym winie z warzywami korzennymi i wędzoną śliwką, balsamiczny burak, puree ziemniaczano-chrzanowe
- polędwiczki wieprzowe, sos z grzybów leśnych, puree ziemniaczane, blanszowany jarmuż
Desery do wyboru:
- kisiel na bazie wina Pinot Noir z gorącymi wiśniami
- wędzona śliwa faszerowana orzechem włoskim w winnym syropie, bita śmietana
Napoje do wyboru:
- lampka wina
- soft drink
- woda
Warunki
Groupon ważny przez 3 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony. Brak możliwości realizacji Grouponów w terminie 14.02-16.02.2020r.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon, a 1 przekazać jako prezent.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj .przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. Rezerwacja powinna być potwierdzona telefonicznie 22 415 25 25. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Antresola
Zlokalizowana na warszawskiej Woli restauracja powstała „z pasji do gotowania oraz tęsknoty za smakami dzieciństwa”. Stanowi miejsce spotkań dla ludzi, którzy kochają tradycyjną polską kuchnię. Pracujący tu zespół kucharzy przygotowuje wysokiej klasy dania, wśród których na uwagę zasługuje np. rosół z gęsi z domowym makaronem, schabowy z kością smażony na smalcu, kaczka w sosie wiśniowym, sernik na parze, beza ze słonym karmelem, kisiel na czerwonym winie. Na śniadaniowym stole znaleźć można racuszki z jabłkami, powidła, jajka i wypiekane na miejscu, świeże pieczywo na zakwasie. Menu Antresoli jest niczym „zbiór polskich opowieści o pysznym jedzeniu” z różnych zakątków kraju.