Wyróżniki
Pełne menu weselne z ceremoniałem weselnym, dekoracją sali,
O tej ofercie
Wybierz 1 z 14 opcji
Organizację wesela w pakiecie All Inclusive
- 7199 zł zamiast 9450 zł za organizację wesela dla 50 osób w tygodniu
- 8499 zł zamiast 11340 zł za organizację wesela dla 60 osób w tygodniu
- 9999 zł zamiast 13230 zł za organizację wesela dla 70 osób w tygodniu
- 11399 zł zamiast 15120 zł za organizację wesela dla 80 osób w tygodniu
- 14299 zł zamiast 18900 zł za organizację wesela dla 100 osób w tygodniu
- 17099 zł zamiast 22680 zł za organizację wesela dla 120 osób w tygodniu
-
21299 zł zamiast 28350 zł za organizację wesela dla 150 osób w tygodniu
- 7499 zł zamiast 9450 zł za organizację wesela dla 50 osób w weekend
- 8499 zł zamiast 11340 zł za organizację wesela dla 60 osób w weekend
- 10349 zł zamiast 13230 zł za organizację wesela dla 70 osób w weekend
- 11899 zł zamiast 15120 zł za organizację wesela dla 80 osób w weekend
- 14799 zł zamiast 18900 zł za organizację wesela dla 100 osób w weekend
- 17999 zł zamiast 22680 zł za organizację wesela dla 120 osób w weekend
- 22399 zł zamiast 28350 zł za organizację wesela dla 150 osób w weekend
W ofercie:
- ceremoniał powitania nowożeńców: powitanie chlebem weselnym, toast powitalny dla wszystkich gości weselnych oraz specjalne kieliszki dla Młodej Pary
- sala klimatyzowana z salą taneczną
- dekoracja sali – kolor i przystrojenie sali dostosowane ‘‘pod bukiet Panny Młodej’’ bądź pod wcześniej ustalony kolor
- kwiaty na stole weselnym
- eleganckie pokrowce na krzesła
- przez cały czas trwania przyjęcia dostępny jest stolik z gorącymi napojami
- dzieci w wieku 0-4 nie są doliczane do menu natomiast starsze dzieci w wieku do 7 lat wliczane są jako połówki porcji (należy liczyć dwoje dzieci jako jedną osobę dorosłą)
- do dyspozycji gości są ogrody, w których można zrelaksować się i odpocząć
- obsługa pozostaje do ostatniego gościa, bez narzucania godziny zakończenia przyjęcia.
- koordynacja całej uroczystości weselnej
- pokój do dyspozycji Młodej Pary i butelka wina w apartamencie
- pełne menu weselne
Wirtualny spacer sprawdź tutaj.
Menu weselne:
Obiad:
- rosół z makaronem + podroby
Mięsa:
- rolada wieprzowa
- cordon bleu
- pieczeń peklowana z szynki
- kotlet de volaille
- kotlet schabowy panierowany z pieczarkami
Dodatki:
- kluski białe
- kluski ciemne
- ziemniaki z wody z koperkiem
Sałatki i surówki:
- kapusta czerwona ze skwarkami
- surówka z kapusty białej z marchewką
- surówka z marchwi z ananasem
(wszystkie dodatki oraz sałatki, surówki i sos do mięs podawane są na bieżąco do obiadu)
Deser:
- szpajza
- sałatka owocowa
- kawa
- herbata
(stolik z napojami gorącymi dostępny przez cały czas trwania imprezy bez ograniczeń)
Zimna płyta:
- zestaw wędlin
- zestaw serowy na półmisku: sery twarde, typu brie, wędzone, pleśniowe
- zestaw konserwowy: pieczarki , papryka, ogórek konserwowy
- pomidor i ogórek świeży plastry
- pomidory faszerowane na trzech smakach
- galaretki: drobiowa, szynka faszerowana
- tatar
Półmisek przekąskowy
- nuggetsy z kurczaka
- roladki łososiowe w szpinaku
- pieczarka faszerowana
Półmisek zimnych mięs:
- bczek zawijany ( wyrób własny)
- skrzydełka w miodzie
- polędwiczki faszerowane
(do półmisków podawane są sosy: czosnkowy, tzatziki, tysiąca wysp)
Przystawki rybne:
- śledź w trzech sosach
- kulki rybne
- ryba opiekana w zalewie
Sałatki:
- sałatka grecka
- sałatka brokuł kalafior z sosem czosnkowym
- sałatka z selera naciowego (sezonowa)
(Do zimnej płyty podawane jest pieczywo ciemne i jasne oraz masło)
Pomiędzy kolacją a zimną płytą:
- cannelloni
- kiełbaski na ciepło
I kolacja:
- pstrąg z grilla w migdałach
- fantazja szefa kuchni
- eskalopki drobiowe
Dodatki:
- frytki
- ziemniaki po chłopsku w mundurkach
- ziemniaki purée
- surówka z kapust pekińskiej
- surówka z selera z rodzynkami
II kolacja:
- barszcz/bulion z pasztecikami
III kolacja:
- gulasz węgierski/żurek
Woda nie gazowana w dzbankach dyspozycji bez ograniczeń, napoje gazowane, soki
Dodatkowo:
- tort piętrowy weselny
- ciastka tortowe
- owoce
- cukierki
- kruche ciasteczka
Możliwość zakupu na raty
Warunki
Groupon ważny przez 12 miesięcy od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 5 groupony, ale wykorzystać maks. 2 groupony. Napoje procentowe we własnym zakresie - bez pobierania opłat ''korkowych'' itp.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym. Dzieci w wieku 0-4 w naszych restauracjach nie są doliczane do menu natomiast starsze pociechy w wieku do 7 lat wliczane są jako połówki porcji (należy liczyć dwoje dzieci jako jedną osobę dorosłą) Możliwość przeprowadzanie sesji zdjęciowej w dniu ślubu w ogrodzie. Możliwość zamówienia lub zorganizowania we własnym zakresie fontanny czekoladowej, stolika wiejskiego, płonącego prosiaka czy pokazu barmańskiego.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 502 674 488. Przy składaniu rezerwacji należy podać kod zabezpieczający groupon.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Restauracja Capitol
Istniejąca od 1999 roku restauracja wkomponowana jest w cysterskie formy krajobrazowe, w związku z czym odwiedzających ją gości czekają nie tylko wrażenia kulinarne, ale również estetyczne. Capitol tworzą dwie sale (weselna i bankietowa), bar i ogród. Tak rozległa przestrzeń sprzyja organizacji wszelkiego rodzaju imprez okolicznościowych, przede wszystkim wesel, studniówek, chrzcin czy bali sylwestrowych, ale także kameralnych przyjęć w urokliwym ogródku. O wszystko dba doświadczony personel, dzięki czemu organizatorzy nie muszą zaprzątać sobie głowy takimi kwestiami, jak dekoracja sali czy kwiaty.