zamknij
Multikino KN - Minecraft campaign

Obecnie niedostępne

Restauracja Capitol

ul. Pszczyńska 92A, Suszec

Organizacja wesela w pakiecie All Inclusive od 7199 zł w restauracji w Restauracji Capitol

Wybierz opcję

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy na niewykorzystane kupony

Kupuj bez obaw, Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem! Dowiedz się więcej

Wyróżniki

Pełne menu weselne z ceremoniałem weselnym, dekoracją sali,

O tej ofercie

Wybierz 1 z 14 opcji

Organizację wesela w pakiecie All Inclusive

  • 7199 zł zamiast 9450 zł za organizację wesela dla 50 osób w tygodniu
  • 8499 zł zamiast 11340 zł za organizację wesela dla 60 osób w tygodniu
  • 9999 zł zamiast 13230 zł za organizację wesela dla 70 osób w tygodniu
  • 11399 zł zamiast 15120 zł za organizację wesela dla 80 osób w tygodniu
  • 14299 zł zamiast 18900 zł za organizację wesela dla 100 osób w tygodniu
  • 17099 zł zamiast 22680 zł za organizację wesela dla 120 osób w tygodniu
  • 21299 zł zamiast 28350 zł za organizację wesela dla 150 osób w tygodniu

  • 7499 zł zamiast 9450 zł za organizację wesela dla 50 osób w weekend
  • 8499 zł zamiast 11340 zł za organizację wesela dla 60 osób w weekend
  • 10349 zł zamiast 13230 zł za organizację wesela dla 70 osób w weekend
  • 11899 zł zamiast 15120 zł za organizację wesela dla 80 osób w weekend
  • 14799 zł zamiast 18900 zł za organizację wesela dla 100 osób w weekend
  • 17999 zł zamiast 22680 zł za organizację wesela dla 120 osób w weekend
  • 22399 zł zamiast 28350 zł za organizację wesela dla 150 osób w weekend

W ofercie:

  • ceremoniał powitania nowożeńców: powitanie chlebem weselnym, toast powitalny dla wszystkich gości weselnych oraz specjalne kieliszki dla Młodej Pary
  • sala klimatyzowana z salą taneczną
  • dekoracja sali – kolor i przystrojenie sali dostosowane ‘‘pod bukiet Panny Młodej’’ bądź pod wcześniej ustalony kolor
  • kwiaty na stole weselnym
  • eleganckie pokrowce na krzesła
  • przez cały czas trwania przyjęcia dostępny jest stolik z gorącymi napojami
  • dzieci w wieku 0-4 nie są doliczane do menu natomiast starsze dzieci w wieku do 7 lat wliczane są jako połówki porcji (należy liczyć dwoje dzieci jako jedną osobę dorosłą)
  • do dyspozycji gości są ogrody, w których można zrelaksować się i odpocząć
  • obsługa pozostaje do ostatniego gościa, bez narzucania godziny zakończenia przyjęcia.
  • koordynacja całej uroczystości weselnej
  • pokój do dyspozycji Młodej Pary i butelka wina w apartamencie
  • pełne menu weselne

Wirtualny spacer sprawdź tutaj.

Menu weselne:

Obiad:

  • rosół z makaronem + podroby

Mięsa:

  • rolada wieprzowa
  • cordon bleu
  • pieczeń peklowana z szynki
  • kotlet de volaille
  • kotlet schabowy panierowany z pieczarkami

Dodatki:

  • kluski białe
  • kluski ciemne
  • ziemniaki z wody z koperkiem

Sałatki i surówki:

  • kapusta czerwona ze skwarkami
  • surówka z kapusty białej z marchewką
  • surówka z marchwi z ananasem

(wszystkie dodatki oraz sałatki, surówki i sos do mięs podawane są na bieżąco do obiadu)

Deser:

  • szpajza
  • sałatka owocowa
  • kawa
  • herbata

(stolik z napojami gorącymi dostępny przez cały czas trwania imprezy bez ograniczeń)

Zimna płyta:

  • zestaw wędlin
  • zestaw serowy na półmisku: sery twarde, typu brie, wędzone, pleśniowe
  • zestaw konserwowy: pieczarki , papryka, ogórek konserwowy
  • pomidor i ogórek świeży plastry
  • pomidory faszerowane na trzech smakach
  • galaretki: drobiowa, szynka faszerowana
  • tatar

Półmisek przekąskowy

  • nuggetsy z kurczaka
  • roladki łososiowe w szpinaku
  • pieczarka faszerowana

Półmisek zimnych mięs:

  • bczek zawijany ( wyrób własny)
  • skrzydełka w miodzie
  • polędwiczki faszerowane

(do półmisków podawane są sosy: czosnkowy, tzatziki, tysiąca wysp)

Przystawki rybne:

  • śledź w trzech sosach
  • kulki rybne
  • ryba opiekana w zalewie

Sałatki:

  • sałatka grecka
  • sałatka brokuł kalafior z sosem czosnkowym
  • sałatka z selera naciowego (sezonowa)

(Do zimnej płyty podawane jest pieczywo ciemne i jasne oraz masło)

Pomiędzy kolacją a zimną płytą:

  • cannelloni
  • kiełbaski na ciepło

I kolacja:

  • pstrąg z grilla w migdałach
  • fantazja szefa kuchni
  • eskalopki drobiowe

Dodatki:

  • frytki
  • ziemniaki po chłopsku w mundurkach
  • ziemniaki purée
  • surówka z kapust pekińskiej
  • surówka z selera z rodzynkami

II kolacja:

  • barszcz/bulion z pasztecikami

III kolacja:

  • gulasz węgierski/żurek

Woda nie gazowana w dzbankach dyspozycji bez ograniczeń, napoje gazowane, soki

Dodatkowo:

  • tort piętrowy weselny
  • ciastka tortowe
  • owoce
  • cukierki
  • kruche ciasteczka

Możliwość zakupu na raty

Warunki

Groupon ważny przez 12 miesięcy od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 5 groupony, ale wykorzystać maks. 2 groupony.  Napoje procentowe we własnym zakresie - bez pobierania  opłat ''korkowych'' itp.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym. Dzieci w wieku 0-4 w naszych restauracjach nie są doliczane do menu natomiast starsze pociechy w wieku do 7 lat wliczane są jako połówki porcji (należy liczyć dwoje dzieci jako jedną osobę dorosłą) Możliwość przeprowadzanie sesji zdjęciowej w dniu ślubu w ogrodzie. Możliwość zamówienia lub zorganizowania we własnym zakresie fontanny czekoladowej, stolika wiejskiego, płonącego prosiaka czy pokazu barmańskiego. 
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 502 674 488. Przy składaniu rezerwacji należy podać kod zabezpieczający groupon.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.

 

Restauracja Capitol

Istniejąca od 1999 roku restauracja wkomponowana jest w cysterskie formy krajobrazowe, w związku z czym odwiedzających ją gości czekają nie tylko wrażenia kulinarne, ale również estetyczne. Capitol tworzą dwie sale (weselna i bankietowa), bar i ogród. Tak rozległa przestrzeń sprzyja organizacji wszelkiego rodzaju imprez okolicznościowych, przede wszystkim wesel, studniówek, chrzcin czy bali sylwestrowych, ale także kameralnych przyjęć w urokliwym ogródku. O wszystko dba doświadczony personel, dzięki czemu organizatorzy nie muszą zaprzątać sobie głowy takimi kwestiami, jak dekoracja sali czy kwiaty.