Wyróżniki
Codziennie nowe potrawy – świeże i aromatyczne Wyborne przystawki: słoneczne bakłażany z mozzarellą – carpaccio z marynowanej polędwicy z kaparami i rukolą – krewetki w białym winie – i inne Włoska nutka: spaghetti aglio e olio z czosnkiem i pietruszką – penne z pomidorami i bazylią – gnocchi z truflowym pesto – tagliatelle z suszonymi pomidorami i rukolą Apetyczne dania główne: marynowana polędwica wołowa z fasolką szparagową i pieczonym ziemniakiem – rostbef z grilla z zielonym pesto i grzanką – stek z karkówki z marynowaną czerwoną cebulą i kolendrą W każdy czwartek owoce morza – m.in. małże i ośmiornice – przygotowywane na różne sposoby Duży wybór win z całego świata: francuskie Chablis – włoskie Amarone classico – portugalskie Finis terra – i wiele innych Oferta limitowana
O tej ofercie
Zamiast brać przykład ze słynnej baby wkładającej koguta do buta, lepiej wrzucić co nieco na ruszt. Napełnij swój żołądek wybornymi przysmakami, wybierając groupon zniżkowy na dowolne dania i wino z menu restauracji Cogut Wino w 1 z 3 opcji 1 40 zł za groupon wart 80 zł do wykorzystania przez min. 2 osoby, 2 75 zł za groupon wart 160 zł do wykorzystania przez min. 4 osoby, 3 99 zł za groupon wart 220 zł do wykorzystania przez min. 6 osób. Kulinarne niespodzianki Restauracja i winiarnia Cogut Wino to klimatyczne miejsce, w którym możesz zrelaksować się nad talerzem pełnym smakowitych kąsków. Każdego dnia w menu pojawia się nowa niespodzianka – możesz zatem postawić na spontaniczność i nie planować wcześniej, co dziś zjesz. Aby rozbudzić apetyt, zacznij od przystawki lub sałatki bakłażan z mozzarellą lub marynowana polędwica z kaparami z pewnością sprawią, że nabierzesz ochoty na więcej. Wówczas skosztuj włoskich kluseczek gnocchi z truflowym pesto lub aromatycznego steku z karkówki z kolendrą. Winny bukiet Znakomitym dopełnieniem Twojego posiłku będzie światowej klasy wino – jeżeli nie wiesz, na jakie się zdecydować, profesjonalna obsługa pomoże Ci dobrać trunek najlepiej komponujący się z wybranym daniem. Opinie o restauracjach publikuje serwis Gastronauci.pl