Wyróżniki
Restauracja w centrum Poznania, serwująca bogaty wybór dań mięsnych, rybnych, wegetariańskich oraz zup i deserów
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Sprawdź Termin Zarezerwuj Termin
Wybierz 1 z 3 opcji
Zupa i przystawka + danie główne + deser + napój:
- 114,99 zł zamiast 190 zł za menu dla 2 osób,
- 229,99 zł zamiast 380 zł za menu dla 4 osób,
- 339,99 zł zamiast 570 zł za menu dla 6 osób.
Menu:
- Przystawka: ciasto francuskie nadziewane szpinakiem, musem z kurczaka i musem z kaczki
- Zupa: chłodnik litewski z chipsem z szynki dojrzewającej, jajkiem i czarnuszką
- Danie główne: grillowany filet z kurczaka w glazurze BBQ z purée z pasternaka i miksem sałat lub filet z dorsza bałtyckiego pieczony z solą cytrynową podawany na kaszy pęczak z kremowym porem
- Deser: sernik na zimno z galaretką
- Napój: lemoniada cytrynowa lub malinowa lub herbata mrożona
Warunki
Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Dąbrowskiego 42
Warsztaty kulinarne to wspólne gotowanie na indywidualnych stanowiskach w wyposażonej kuchni pod okiem profesjonalistów. Miejsce zostało stworzone dla ludzi chcących nauczyć się gotować oraz dla tych, którzy pragną rozwijać swoją kulinarną pasję. Do dyspozycji gości oddano ponad 500 m² wnętrz, w których odbywać się mogą spotkania zarówno w małym gronie, jak i przyjęcia dla grup do 200 osób. Warto zaznaczyć, iż w każdą niedzielę skorzystać można z usług niani, która zajmie się dziećmi gości w trakcie ich pobytu w restauracji.
Uczestnicy będą odtwarzać stare zapomniane przepisy kulinarne z regionu, komponować dania kuchni włoskiej, francuskiej, japońskiej i wielu innych. Będzie można również poznać nowe trendy i techniki przygotowywania posiłków.