Wyróżniki
Oparte na tradycyjnej kuchni staropolskiej oraz galicyjskiej dania staną się częścią wyjątkowej, dwuosobowej kolacji
O tej ofercie
Wybierz 1 z 3 opcji
- 79,99 zł zamiast 108 zł za zupa i danie główne dla 2 osób
- 105,99 zł zamiast 154 zł za zupa i danie główne z deserem i lampką wina dla 2 osób
- 259,99 zł zamiast 350 zł za nocleg (1 doba) dla 2 osób ze śniadaniem i obiadokolacją (zupa, danie główne)
Przykładowe menu:
Zupy:
- krem z pomidorów ze świeżą bazylią
- barszcz czerwony z tortellini grzybowym
Dania główne:
- grillowana pierś z kurczaka z liśćmi szpinaku, brzoskwinią i sosem balsamicznym
- filet z łososia z dzikim ryżem, rukolą i oliwą cytrynową
- pappardelle z borowikami w sosie maślano-winnym
- smażony pstrąg w wiśniach z pure chrzanowym i marchewką baby
Deser:
- ciasto czekoladowe z wiśniami i filetowaną pomarańczą,
- szarlotka z cynamonem, sosem toffi i lodami waniliowymi
Pełne menu znajdziesz tutaj.
Warunki
Groupon ważny od 15.09.2016 przez 1 miesiąc od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 6 grouponów, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Oferta dotyczy dań z menu z wyłączeniem kaczki i potraw specjalnych.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 12 291 40 40 z podaniem kodu zabezpieczającego. W przypadku baraku rezerwacji z podaniem kodu zabezpieczającego groupon nie będzie uznany. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Restauracja Solna Grota
Stanowiąca część ekskluzywnego, 3-gwiazdkowego hotelu Galicja restauracja Solna Grota to miejsce w którym można skosztować wyjątkowych, opartych na tradycyjnych recepturach dań. Wykwalifikowani kucharze prowadzą swoich gości do smaków kuchni staropolskiej oraz galicyjskiej. Przykładem serwowanych tutaj dań są przystawki (tatar z łososia, marynowany filet z śledzia, szparagi w szynce), dania główne (pieczona kaczka z kaszą, polędwiczki wieprzowe, smażony pstrąg w wiśniach) oraz pierogi własnego wyrobu.