Wyróżniki
Zlokalizowana w sercu Krakowa restauracja z przeszklonym wnętrzem pozwala delektować się panoramą miasta
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Wybierz 1 z 2 opcji
Kuchnia polska i europejska: 3-daniowa uczta (przystawka lub zupa, danie główne i deser):
- 99 zł za ucztę z lampką wina dla 2 osób,
- 199 zł za ucztę z lampką wina dla 4 osób.
Przystawki do wyboru:
- Tatar z łososia z dodatkiem zielonego ogórka, koperku i cebulką
- Carpaccio wołowe z rukolą, parmezanem i kaparami z dodatkiem oliwy
Zupy do wyboru:
- Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
- Krem z dyni z marynowanym imbirem
- Bulion warzywny z kołdunami i julienne warzywnym
Dania główne do wyboru:
- Gołąbki po krakowsku z sosem pomidorowym lub grzybowym
- Filet z Kurczaka w sosie serowym Dore Blue z ziemniakami opiekanymi
- Pieczone żeberka z sosem Barbecue i sałatką bawarską
Desery do wyboru:
- Naleśniki z serem i owocami sezonowymi
- Creme Carmel z sosem kawowym
- Szarlotka podawana na ciepło z lodami waniliowymi i bitą śmietaną
Warunki
Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje konto.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 2 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Groupon obowiązuje od pon do pt.
Dodatkowe informacje: weź groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Możliwy kontakt tel. 12 422 28 14.
Konieczna rezerwacja online na http://rezerwacja.groupon.pl/ z
min. 24-godz. przed planowaną wizytą. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Restauracja Vidok
Aby mieć widok na smakowite dania kuchni polskiej z wyczuwalnymi włoskimi akcentami, warto zawitać do mieszczącej się w samym sercu Krakowa Restauracji Vidok. Odwiedzający ją goście będą mogli zawiesić oko nie tylko na podawanych tu potrawach, ale również podziwiać widoki miasta z Bulwarami Wiślanymi i Wawelem na czele. Co więcej, od wczesnej wiosny do późnej jesieni panoramę można kontemplować z 2 tarasów widokowych. Restauracja posiada dwie osobne sale. Duża – restauracyjna, mniejsza – bardziej koktajlowa, zwana Vidok-ówką.
W kuchni karty rozdaje szef, który czaruje gości dobrze znanymi potrawami rodzimego pochodzenia w nowych, oryginalnych aranżacjach oraz daniami europejskimi. Dzięki temu w menu można znaleźć takie kulinarne perełki, jak dorsz z kaszotto warzywnym i sosem szałwiowym, łosoś pieczony pod chrupką pierzynką czy polędwiczka wieprzowa duszona z imbirem.