Wyróżniki
Villa Calvados: elegancka restauracja w zabytkowej willi Uczta smaków dla dwojga: zupa, danie główne i deser – w opcji rozszerzonej również przystawka i lampka wina lub szampana W menu m.in.: carpaccio z wołowiny z płatkami parmezanu, kremowa zupa z raków, przepiórka z winogronami, szarlotka na ciepło Znakomity szef kuchni: Grzegorz Parczewski – m.in. laureat kulinarnego Oscara 2008 i mistrz świata BBQ Lokalizacja: centrum Oferta limitowana Oferta objęta programem Bezpieczny Groupon
O tej ofercie
Ze wszystkich rodzajów sztuki zdecydowanie najwięcej uciechy zapewnia sztuka kulinarna. Wybierz się więc na ucztę konesera i poznaj pełen wachlarz smaków w restauracji Villa Calvados w Bydgoszczy, gdzie czeka na Ciebie 1 z 2 opcji 1 49 zł zamiast 130 zł za 3daniową ucztę smaków dla dwojga zupę Rosół Królewski, danie główne polędwiczki wieprzowe z trzema rodzajami grzybów i deser szarlotka na ciepło, 2 129 zł zamiast 320 zł za 4daniową wystawną ucztę smaków dla dwojga przystawkę carpaccio z wołowiny z płatkami parmezanu, wybraną zupę z karty, danie główne wybrane z karty, deser oraz lampkę wina lub szampana. Podróż w krainę smaku Jeśli wybierzesz ucztę złożoną z trzech dań, degustację rozpoczniesz od smakowitego rosołu. Następnie podane zostaną polędwiczki wieprzowe z trzema rodzajami grzybów, a słodkim zakończeniem będzie szarlotka na ciepło. Uczta konesera Uczta czterodaniowa rozpocznie się od przystawki, którą będzie carpaccio z wołowiny z płatkami parmezanu. Następnie wybierzesz zupę – warto spróbować m.in. delikatnego kremu ziemniaczanego z jabłkiem i szynką. Jako danie główne wystąpić może królik w tymianku lub łosoś na parze z borowikami. A na deser zjeść możesz słodki sorbet. Opinie o restauracjach publikuje serwis Gastronauci.pl