Wyróżniki
W romantycznym menu dostępny m.in. filet z dorsza, czernina, papardelle i więcej
O tej ofercie
Wybierz 1 z 2 opcji
- 99,90 zł zamiast 150 zł za romantyczną kolację dla 2 osób (zupa, danie główne, deser),
- 349,90 zł zamiast 550 zł za romantyczną kolację dla 2 osób (zupa, danie główne, deser) oraz nocleg ze śniadaniem i butelką wina do pokoju.
Przykładowe zupy:
- rosół z makaronem,
- czernina,
- krem z dyni.
Przykładowe dania główne:
- filet z dorsza,
- papardelle w sosie śmietanowym z grzybami.
Przykładowe desery:
- ciasto niespodzianka,
- lody z gorącymi śliwkami aromatyzowanymi.
Menu dostępne TUTAJ.
Nocleg odbywa się w pokoju Standard.
W cenie noclegu :
- wykwintne śniadanie,
- możliwość skorzystania ze strefy mokrej SPA (jacuzzi, sauna parowa, tepidarium),
- hotelowe atrakcje – bilard, ruletka, boules oraz bezpłatny dostęp do Internetu i parking.
Warunki
Groupon ważny do 31.08.2016 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić i wykorzystać maks. 3 groupony. Z oferty wyłączone Święta Wielkanocne oraz 13-14.02.2016 (Walentynki).
Dodatkowe informacje: weź groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. Dzieci do lat 7 - nocleg i wyżywienie gratis. Doba hotelowa 14 - 12, Wi-Fi. Dostawka w cenie 80 zł.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 56 642 31 00 lub mail: rezerwacje@palac-romantyczny.com z przesłaniem grouponu w formie PDF. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Restauracja w Pałacu Romantycznym
Początki pałacu, zaprojektowanego przez znanego włoskiego architekta Henryka Marconiego, sięgają XIX wieku. Jego mury pamiętają takich gości, jak Fryderyk Chopin, Artur Zawisza Czarny czy gen. Józef Haller. W pałacowej restauracji zorganizować można różnego rodzaju uroczystości, zarówno rodzinne (śluby, chrzciny, jubileusze), jak i firmowe (bankiety). Wszystko to będzie możliwe dzięki specjalnie przygotowanym salom bankietowym. Nad odpowiednim doborem potraw czuwa mistrz kuchni promujący zasady Slow Food. W menu znajduje się m.in. zupa z raków, czernina, pierś z gęsi, stek z polędwicy i wiele innych ekskluzywnych dań.