Wyróżniki
W menu m.in.: zupa miso shiru, nigiri z marynowaną makrelą, temari z krewetką, futomaki z łososiem i więcej
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Sprawdź Termin Zarezerwuj Termin
Wybierz 1 z 2 opcji
Groupon wartościowy na sushi: nigiri, temari, futomaki, uramaki, fushion sushi oraz na zupy
- 73,99 zł za groupon na sushi wart 100 zł
- 109,99 zł za groupon na sushi wart 150 zł
Menu dostępne jest tutaj.
Warunki
Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony. Od 24.12 do 31.12.2018 - lokal nieczynny.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 4 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Oferta nie obejmuje gotowych zestawów z karty, kuchni ciepłej oraz napojów.
Dodatkowe informacje: po przybyciu pokaż groupon na urządzeniu mobilnym lub wydrukowany. W przypadku przekroczenia kwoty wartości grouponu różnicę należy dopłacić. Oferta dostępna w lokalu lub na wynos (w przypadku opcji na wynos należy w uwagach złożyć swoje zamówienie na konkretne dania). Groupon do realizacji od poniedziałku od godz 17 do czwartku do godz 22. W pozostałych przypadkach prośba o kontakt telefoniczny z restauracja pod numerem: 793-848-026 lub 774-419-100.
Sprawdź dostępne terminy online, kup groupon i rezerwuj przez stronę: http://rezerwacja.groupon.pl/. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. Nie musisz potwierdzać rezerwacji telefonicznie.
Sprawdź przed zakupem: jak dokonać rezerwacji, najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Sushi Bar Restaurant
Zlokalizowany w sercu Opola bar sushi pomaga przenieść się prosto do Kraju Kwitnącej Wiśni za sprawą tradycyjnych potraw i przepisów stosowanych przez doświadczonych kucharzy. Stylowe wnętrza inspirowane kulturą Orientu oraz klimatyczna muzyka tworzą relaksującą atmosferę, dzięki czemu Kaiseki - Sushi Bar Restaurant nadaje się zarówno na spotkanie biznesowe, jak i kolację we dwoje. Specjalnie przygotowane miejsca przy barze pozwalają na bieżąco doglądać, w jaki sposób przyrządzane są poszczególne dania.