Wyróżniki
Okazja do skosztowania oryginalnych potraw z nutą lawendy, tymianku, bazylii i pietruszki
Komentarze klientów Groupon
O tej ofercie
Wybierz 1 z 4 opcji
Romantyczna kolacja dla 2 osób:
- 99,99 zł zamiast 174 zł za zupę, danie główne i deser,
- 119,99 zł zamiast 210 zł za zupę lub przystawkę, danie główne i deser,
- 129,99 zł zamiast 230 zł za zupę lub przystawkę, danie główne, deser i lampkę wina,
- 289,99 zł zamiast 510 zł za zupę lub przystawkę, danie główne, deser i lampkę wina + nocleg w pokoju 2-osobowym ze śniadaniem.
Warunki
Groupon ważny przez 2 miesiące od daty zakupu i dostępny po zakupie w zakładce Moje groupony.
Ograniczenia: 1 osoba może kupić maks. 3 groupony, ale wykorzystać maks. 1 groupon. Dania wyłączone z oferty: deska serów dla 2 osób, zupa marsylska, smażone figi, foie gras, halibut i steki.
Dodatkowe informacje: nie musisz drukować grouponu – wystarczy, że pokażesz go na urządzeniu mobilnym.
Sprawdź dostępne terminy i rezerwuj tel. 74 811 71 40. Zmiana lub odwołanie rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem.
Sprawdź przed zakupem: najczęściej zadawane pytania i warunki korzystania. Szczegóły oferty znajdziesz w jej opisie.
Hotel Versant
Wszechobecny zapach lawendy, prowansalski wystrój i elegancja Hotelu Versant sprawią, że goście poczuć się mogą jak w jednym z rejonów czarującej Francji. Magia tego miejsca przejawia się również w rozmaitych rytuałach spa, które pozwolą odpocząć od rzeczywistości i zaznać francuskiego luksusu. Do dyspozycji pozostaje 15 pokoi – każdy urządzony w inny sposób.
W hotelu mieści się restauracja z bogatym menu zawierającym tradycyjne potrawy kuchni prowansalskiej. Skosztować tu można dań opartych na pomidorach, oliwie i czosnku. Wyróżniającymi się daniami są m.in. Patera różności (wędliny, sery, warzywa marynowane, oliwki, łosoś wędzony, pieczywo, masło), Grillowany filet z kurczaka, podany z duszonymi warzywami i czarnym ryżem, Łosoś marynowany w pomarańczach z warzywami na parze i kopcem kaszy gryczanej czy Czarne tagliatelle z kurczakiem, suszonymi pomidorami, bazylią i czerwonym pesto.